VVS installationer Höör

VVS installationer av högsta kvalitet

Välkommen till Gustafs Rör AB

Varmt välkommen till Gustafs Rör när du i Höör med omnejd behöver hjälp med VVS installationer. Vi arbetar med det mesta som innefattar rör och VVS. Till oss kan du vända dig när du är i behov av en kompetent och hängiven rörmokare. Vårt ihållande mål är att upprätthålla en god standard på arbetet, vi lägger stor vikt vid att leverera förstklassig service såväl som ett kvalitativt arbete.

Om oss

Gustafs Rör AB är ett team skickliga och sakkunniga montörer och rörmokare. Inom företaget finns det lång erfarenhet och omfattande kunskap, vilket bidrar till att vi kan utföra arbete av hög kvalitet. Alla har givetvis gedigen utbildning och de certifikat som krävs för att behärska de tjänster vi erbjuder. Dessutom gör vi allt i vår makt för att försöka minska vår klimatpåverkan i vårt arbete.

Vi utgår från Hörby men vi arbetar på ett stort geografiskt område, vi åtar oss ofta ut uppdrag i närliggande städer såsom Höör.

VVS installationer Höör

Alltid nöjda kunder

Vårt företag har målsättningen att göra samtliga kunder helt nöjda. Som kund ska du kunna lita på oss och att du får den hjälp som du är i behov av. Hos oss finns ett stort driv och engagemang, vilket leder till kvalitativa resultat. Det primära målet är som sagt alltid att du ska bli 100 procent nöjd.

Kostnadsfri offert

Som en del av vår service erbjuder vi möjligheten att få en kostnadsfri offert. På så sätt kan du få en god prisuppskattning för just ert arbete. För att vi ska kunna ge er en bra beräkning på pris krävs det att vi får den informationen som behövs gällande ert uppdrag.

VVS installationer Höör

Våra tjänster

Till oss kan du vända dig för alla de traditionella VVS-tjänsterna. Tack vare kunskap och erfarenhet kan vi erbjuda kvalitativa tjänster och en god service.

VVS installationer

När det kommer till VVS installationer arbetar vi omfattande. Vi åtar oss installationer i alla skalor. För oss spelar det ingen roll om det handlar om mindre installation likt installation en ny blandare eller om du är i behov av hjälp med en komplex installation som exempelvis en värmeinstallation. Till oss kan du vända dig oavsett hur mycket eller lite hjälp du behöver.

Kontakta oss

Att anlita en rörmokare ska vara tryggt och smidigt. Kontakta oss redan idag så lägger vi tillsammans upp en plan för ditt projekt. Givetvis erbjuder vi en kostnadsfri offert.

Gustafs Rör AB

S. RÖRUM 4268, 242 94 Hörby

073-357 44 90

gustaf951@hotmail.com

VVS installationer Höör

När det kommer VVS installationer har vi höga krav på oss själva och håller hårda kvalitetskontroller. Detta för att vi ska kunna leverera ett arbete av hög kvalitet som i sin tur lever upp till våra kunders förväntningar. Med vårt arbete vänder vi oss till både företag och privatpersoner i Höör med omnejd.

VVS installationer Höör